DSW-88

Datasplitter voor de s88-terugmeldbus uit de Digital-Profi-Serie!

Datasplitter DSW-88 voor niet meer leverbar.

Leverbare Datasplitter vindt u hier: DSW-88-N.

Het aansluitvoorbeeld hierboven is de oplossing voor het beschreven ingangs probleem waarbij de digitalcentrale in het midden van de modelspoorbaan staat. De datasplitter wordt in het voorbeeld direct aan de Intellibox aaangesloten, om twee terugmeldlijnen te vormen. De linker buslijn, die naar het linker deel van de modelbaan loopt, bestaat uit een Märklin s88 terugmeldmodule en een s88-compatibele RM-88-N van LDT. Rechts zijn twee LDT terugmeldmodules met geïntegreerde spoorbezetmelding (RM-GB-8-N) aangesloten.

Eigenschappen van de DSW-88

  • Bij de s88-terugmeldbus moeten alle terugmeldmodules achter elkaar aangesloten worden. Met de datasplitter DSW-88 bestaat nu de mogelijkheid, de s88-terugmeldbus op te splitsen.
  • Wanneer uw digitaalcentrale bijvoorbeeld in het midden van de spoorbaan staat, dan heeft u nu niet langer een zeer lange terugmeldbus nodig, maar kunt u achter de datasplitter DSW-88 handig een terugmeldbus naar links en/of naar rechts aanleggen.

Met zekerheid goed verbonden: s88-buskabel!

Aansluitkabel voor s88-standaardverbindingen met 2 originele s88-stekkers, grijze kabel, getwist, rond. Plus stiftenlijst voor busverlenging.
Kabel s88 0,5m
Kabel s88 1m
Kabel s88 2m

Downloads

Alle gebruiksaanwijzingen voor dit artikel vindt u hier: Downloads DSW-88.
Alle gebruiksaanwijzingen voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht downloads.

Aansluitvoorbeelden

Alle aansluitvoorbeelden voor dit artikel vindt u hier: Aansluitvoorbeelden DSW-88.
Alle aansluitvoorbeelden voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Aansluitvoorbeelden.

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
© 2016 by LDT


 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó