Unterschiede

Hier werden die Unterschiede zwischen zwei Versionen gezeigt.

nl:wir_ueber_uns [2019/03/03 06:42] (huidige)
Regel 1: Regel 1:
 +====== Wij over ons ======
  
 +De firma **Littfinski DatenTechnik (LDT)** werd in **1995** opgericht door **Peter Littfinski**. Het bedrijf was toen bezig met het ontwikkelen, produceren en distribueren van op microcontrollers gebaseerde systemen. De fabriek lag in het zuidwesten van Sleeswijk-Holstein, eerst in Appen, later in Heist, op slechts een paar kilometer van de **stadsgrenzen van Hamburg**.
 +
 +Voor de **modelspoor wereld** werden **digitale componenten voor digitale modelspoorbanen** ontwikkeld en met succes verkocht via **speciaalzaken**, maar ook **rechtstreeks uit de fabriek**. Naast **particuliere modelspoorbanen** en **modelspoorclubs**, gebruiken veel grote **[[:nl:modellbahn_schauanlagen|Modelspoor-showbanen]]**, zoals **Miniatur Wunderland** in Hamburg, deze hoogwaardige en betrouwbare digitale componenten uit de **//Digital-Profi Serie//**.
 +
 +De producten zijn niet alleen verkrijgbaar als **kant-en-klare gefabriceerde modules** en **kant en klare printen met behuizing**, maar ook als goedkopere en eenvoudig te maken **bouwpakketten**. Elk bouwpakket wordt geleverd met een gedetailleerde handleiding. In principe worden alle geïntegreerde circuits (IC's) geleverd met geschikte IC voetjes, zodat de minder ervaren elektronica-hobbyisten probleemloos deze bouwpakketten kunnen maken.
 +
 +^  {{de:images:blindgif.gif?10x1}} {{:de:foto:bausatz.jpg}} {{de:images:blindgif.gif?10x1}}  ^  {{de:images:blindgif.gif?10x1}} {{:de:foto:fertig.jpg}} {{de:images:blindgif.gif?10x1}}  ^  {{de:images:blindgif.gif?10x1}} {{:de:foto:gehaeuse.jpg}} {{de:images:blindgif.gif?10x1}}  |
 +|    Bouwpakket (-B)     |    Gebouwde module (-F)    |    Gebouwde module \\  in behuizing (-G)     |
 +
 +Per **1 februari 2019** heeft **Peter Littfinski** de modelbaan divisie van **Littfinski Daten Technik (LDT)** verkocht aan de **firma Bühler electronic GmbH** in Fredersdorf, dat ligt in de **buurt van Berlijn**.
 +
 +Als leverancier van **productie- en ontwikkelingsservices** zijn we al vele jaren op de markt en bieden we **sinds 2012** componenten aan voor de **digitale besturing van de modelspoorbaan** onder het merk **LSdigital**. De kern hiervan is het door ons ontwikkelde **µCon-systeem**. We zullen doorgaan met de bewezen **Littfinski Daten Technik-producten** en door **synergie met LS-digital kunnen we nieuwe interessante producten** ontwikkelen voor beide gevestigde merken.
 +
 +[[:nl:wir_ueber_uns#top|{{  :de:images:zurueck_nl_page.png?40x32}}]] © 2019 by LDT
 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó