1-DEC-DC

4-Voudige wissel-decoder voor LGB, PIKO G, KATO, TOMIX en ROKUHAN wisselaandrijvingen uit de Digital-Profi-Serie !

1-DEC-DC is geschikt voor het digitaal schakelen van éénspoelige wisselaandrijvingen voor het DCC-dataformat als gebouwde module in een kunststof behuizing.

Eigenschappen van de 1-DEC-DC

Voor het digitaal aansturen van:

 • max. vier LGB wisselaandrijvingen (LGB Art.-Nr. EPL 12010).
 • max. vier PIKO G wisselaandrijvingen (PIKO Art.-Nr. 35271).
 • max. vier KATO (UNITRACK) wisselaandrijvingen echter met uitzondering van de Dubbele kruiswissel 20-210.logo_kato.jpg
 • max. vier TOMIX wisselaandrijvingen.
 • max. vier ROKUHAN wisselaandrijvingen.
 • schakelstroom per uitgang tot 1A.

Eenvoudige en zekere aansluiting van de voedingsspanning en de wisselaandrijvingen mbv. schroefklemmen. De decoder krijgt zijn voeding via zijn aparte ingang direct van de wisselspanningsuitgang van een modelspoortransformator (12 tot 18V~) of van een voeding met beschermende isolatie in het bereik van 15 tot 24V=.

1-DEC-DC is een 4-voudige decoder met zelflerende decoderadressen:

 • Door te drukken op de programmeerknop van de 1-DEC-DC en aansluitend een knop op een wisselschakelbord (ook een LGB Universal handapparaat 55015) of een schakelopdracht over een PC met aangesloten INTERFACE en de decoderadressen zijn ingesteld.
 • De decoderadressen worden permanent opgeslagen, maar u kunt op ieder moment door te drukken op de programmeerknop de adressen wijzigen. Eenvoudiger gaat het niet!
 • Leverbaar als direct inzetbare gebouwde module, als gebouwde module in een kunststof behuizing of als bouwpakket op een printplaat van 86*76 mm met vier montage gaten. Wij bieden daarvoor geschikt montagemateriaal aan.
 • Het schakelen van wissels- en/of seinen mbv. het LGB Universal handapparaat 55015 is ook mogelijk. Voor het „programmeren” van de decoders 1-DEC-DC, is de „Programmer“ niet vereist.
 • Met de 1-DEC-DC kunnen de wissels ook mbv. de functietoetsen F1 t/m F4 door locadressen (bijv. Lokmaus2® en R3® van Roco) worden geschakeld!
 • Decoders uit de Digital-Profi-Serie kunnen probleemloos worden ingezet op uw digitale modelspoorbaan, omdat zij compatibel zijn met de gebruikte DCC standaard. U krijgt op de decoder 24 maanden garantie, (geldt uitsluitend voor gebouwde modules).
 • Elke 1-DEC-DC decoder wordt geleverd met een uitvoerige gebruiks- resp. bouwhandleiding. De gebruiksaanwijzingen vindt u ook als overzicht hierna.

Downloads

Alle gebruiksaanwijzingen voor dit artikel vindt u hier: Downloads 1-DEC-DC.
Alle gebruiksaanwijzingen voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Downloads.

Aansluitvoorbeelden

Alle aansluitvoorbeelden voor dit artikel vindt u hier: Aansluitvoorbeelden 1-DEC-DC.
Alle aansluitvoorbeelden voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Aansluitvoorbeelden.

Verlanglijst maken / Prijzen

Let op: U kunt alleen artikelen toevoegen aan de verlanglijst, wanneer u zich reeds eerder als klant in de LDT webshop heeft geregistreerd of zich bij interesse in onze producten voor de eerste maal registreerd!


Voeg toe aan de verlanglijst 1-DEC-DC-B (Art.-Nr.: 110411): 4-voudige Wisseldecoder voor DCC-systemen als bouwpakket (38,90 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst 1-DEC-DC-F (Art.-Nr.: 110412): 4-voudige Wisseldecoder voor DCC-systemen als gebouwde module (52,90 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst 1-DEC-DC-G (Art.-Nr.: 110413): 4-voudige Wisseldecoder voor DCC-systemen als gebouwde module in behuizing (56,30 €*).

* Alle prijzen incl. BTW., exclusief verzendkosten.

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
© 2022 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó