Hartelijk welkom bij het Info-centrum van Littfinski DatenTechnik (LDT)

Hier kunt u

Digitaal-professional worden!

Met onze modelbaanelektronica, die wij in professionele kwaliteit tegen verbazingwekkend lage prijzen
als bouwpakketten of als kant- en klaar modules aanbieden!

bausatz.jpg fertig.jpg gehaeuse.jpg
Bouwpakket (-B) Gebouwde module (-F) Gebouwde module
in behuizing (-G)

Van tapijtrijder tot fabrikant van digitale componenten voor modelspoor en vervolgens naar de overdracht van het bedrijf

teppichbahner_01_239x301.jpg

Toen ik, Peter Littfinski, in 1962 begon als tapijtrijder, had ik niet verwacht dat ik vanaf 1995 met mijn bedrijf Littfinski DatenTechnik (LDT) met succes decoders voor de digitale modelspoorbanen uit de Digital-Profi Serie zou ontwikkelen en verkopen.

Voor de eerste keer presenteerden mijn vrouw Birgit en ik mijn producten op een handelsbeurs op de Hamburg Building Dagen van 21 tot 23 november 1997. Bijna 100 keer hebben we deelgenomen aan beurzen, waarbij we het gebruik van onze producten uitlegden aan duizenden modelspoorbaan liefhebbers, vaak ondersteund door mijn broer Jürgen en ook seminars hielden.

Al in 1998 hebben we onze eerste website „gebouwd”. Sinds het voorjaar van 2001 hebben we Miniatur Wunderland in Hamburg, 's werelds grootste digitale systeem, uitgerust met onze digitale componenten. Naast publieke tentoonstellingen gebruiken modelspoorclubs en modelspoorbaan liefhebbers privé ook onze hoogwaardige digitale modules, die in mijn bedrijf in Heist worden geproduceerd, met maximaal 10 werknemers, en worden rechtstreeks of via speciaalzaken gedistribueerd.

Na 47 jaar werken (inclusief trainingen en studies), met meer dan twee succesvolle decennia in de modelspoorbranche, wil ik er nu mee stoppen. Dus heb Ik Littfinski DatenTechnik (LDT) per 1 februari 2019 verkocht aan Bühler electronic GmbH in Fredersdorf, nabij Berlijn.

Het elektronica bedrijf Bühler electronic is al jarenlang in de markt als leverancier van productie- en ontwikkelingsservices. Het biedt sinds 2012 componenten aan voor de digitale besturing van de modelspoorbaan onder het merk LSdigital. De kern hiervan is het speciaal ontwikkelde µCon-systeem. Rolf Mörsdorf, managing director van Bühler electronic, is bij veel modelspoor liefhebbers al bekend door zijn activiteiten in deze branche.

Bühler electronic zal de bewezen Littfinski DatenTechnik-producten gaan voortzetten en door synergy met de LSdigital componenten kunnen er nieuwe interessante producten voor beide gevestigde merken worden ontwikkeld.

Beste modelspoorbaan liefhebbers en modeltrein handelaren,

ik wil U zeer hartelijk bedanken voor uw loyaliteit aan mij en uw vertrouwen in mij en de vele goede wensen, die ik telefonisch of per email, maar ook persoonlijk op de intermodelbau beurs van 4 tot 7 april in Dortmund van U heb mogen aannemen. Nogmaals heel hartelijk dank.

Geef ook alsjeblieft uw vertrouwen aan het modelspoor-team van Bühler electronic, met Mr. Mörsdorf aan de top (op de foto rechtsonder). U kan er zeker van zijn dat hij er alles aan doet om de goede samenwerking met succes voort te zetten.

uw
Peter Littfinski

firmenuebergabe_01_330.jpg

Digitaalcomponenten uit de Digital-Profi-Serie !

Digital-Profi werden: Het digitaalboek voor beginnende en ervaren modelspoorliefhebbers

Rijden - schakelen - terugmelden
Auteur: Henning Kriebel

Uit de inhoud:

  • Kort en begrijpelijk: digitale gegevens overdracht geen probleem.
  • Twee- of drie-railsystemen in het digitaalbedrijf
  • Booster(s) op kleine en grote modelbanen
  • Schakelen van wissels, seinen en licht
  • Draaischijfsturing
  • Terugmelding(en) in twee- en drie-railsystemen
  • Super snel terugmelden mbv. High Speed Interfaces (HSI)
  • Keerlus problemen eenvoudig opgelost

En nog veel meer.
164 pagina's (A5) met 171 afbeeldingen en 10 tabellen Duitstalig.

Componenten voor modelbanen- en ruimtelichtsturing

  • Comfortabele PC-modelbanen- en ruimtelichtsturing: Light@Night.
  • Universele modelbaan verlichting besturing: Light-DEC.

Downloads

Modelspoor-showbanen

scopic_05.jpgNaast de vele private modelbaan liefhebbers en modelbaan clubs, gebruiken ook veel modelspoor-showbanen onze kwalitatieve en betrouwbare digitale componenten om te „rijden, schakelen en terugmelden”.logo_miwula.jpgMeer dan 2500 LDT-componenten uit de Digital-Profi-Serie zijn op (of beter onder en achter) 's-werelds grootste digitale modelspoorbaan MiniaturWunderland in Hamburg in gebruik!

Informatie over onze producten

Handelspartner

Wanneer u vragen heeft over onze digitaal-producten of deze direct in Nederland wilt kopen, kunt u contact opnemen met onze handelspartner:


De Digitale Spoorkraam
Teunis Wolzak
Dr.M.L.Kingstraat 29
1121 CR Landsmeer
E-Mail

www.dedigitalespoorkraam.nl


© 2019 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó