Writing /usr/www/users/ldt/newshop2/dokuwiki/data/meta/nl/wir_ueber_uns.meta failed

Wij over ons

De firma Littfinski DatenTechnik (LDT) werd in 1995 opgericht door Peter Littfinski. Het bedrijf was toen bezig met het ontwikkelen, produceren en distribueren van op microcontrollers gebaseerde systemen.

Per 1 februari 2019 heeft Peter Littfinski de modelbaan divisie van Littfinski Daten Technik (LDT) verkocht aan de firma Bühler electronic GmbH in Fredersdorf, dat ligt in de buurt van Berlijn.

Als leverancier van productie- en ontwikkelingsservices zijn we al vele jaren op de markt en bieden we sinds 2012 componenten aan voor de digitale besturing van de modelspoorbaan onder het merk LSdigital. De kern hiervan is het door ons ontwikkelde µCon-systeem. We zullen doorgaan met de bewezen Littfinski Daten Technik-producten en door synergie met LS-digital kunnen we nieuwe interessante producten ontwikkelen voor beide gevestigde merken.

Voor de modelspoor wereld werden digitale componenten voor digitale modelspoorbanen ontwikkeld en met succes verkocht via speciaalzaken, maar ook rechtstreeks uit de fabriek. Naast particuliere modelspoorbanen en modelspoorclubs, gebruiken veel grote Modelspoor-showbanen, zoals Miniatur Wunderland in Hamburg, deze hoogwaardige en betrouwbare digitale componenten uit de Digital-Profi Serie.

De producten zijn niet alleen verkrijgbaar als kant-en-klare gefabriceerde modules en kant en klare printen met behuizing, maar ook als goedkopere en eenvoudig te maken bouwpakketten. Elk bouwpakket wordt geleverd met een gedetailleerde handleiding. In principe worden alle geïntegreerde circuits (IC's) geleverd met geschikte IC voetjes, zodat de minder ervaren elektronica-hobbyisten probleemloos deze bouwpakketten kunnen maken.

bausatz.jpg fertig.jpg gehaeuse.jpg
Bouwpakket (-B) Gebouwde module (-F) Gebouwde module
in behuizing (-G)

© 2021 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó