Adap-CDE

Boosteradapter voor de DigitaalBooster DB-2 uit de Digital-Profi-Serie!

Eigenschappen van de Adap-CDE

  • Wilt u onze voordelige digitaalbooster DB-2 ook aan een digitaalcentrale inzetten, die niet de 5-polige boosterbus maar alleen de 3-polige DCC boosterbus (klemmenaanduiding CDE) ondersteunt, dan kunt u dit nu met behulp van de boosteradapter Adap-CDE doen.
  • Over de boosteradapter Adap-CDE kunt u de digitaalbooster DB-2 bijvoorbeeld ook met Lenz Digital plus systemen of tezamen met IB-BASIC, IB-COM en de PIKO Digi-Power-Box gebruiken.
  • Per adapter Adap-CDE kunnen maximaal 10 digitaalboosters DB-2 worden aangesloten.
  • Op de boosteradapter Adap-CDE zorgen optokopplers voor een galvanische scheiding tussen digitaalbooster DB-2 en digitaalcentrale en daarmee voor een veilig elektrisch bedrijf.
  • U krijgt op de Adap-CDE 24 maanden garantie, (geldt uitsluitend voor gebouwde modules).

Aan iedere boosteradapter Adap-CDE kunnen maximaal tien digitaalboosters DB-2 worden aangesloten.

Heeft u meer digitaalstroom nodig voor uw modlebaan, dan kunt u een tweede boosteradapter Adap-CDE voor de volgende tien digitaalboosters DB-2 inzetten. Daarvoor kunnen twee boosteradapters Adap-CDE in een behuizing LDT-01 worden ondergebracht.

Downloads

Alle gebruiksaanwijzingen voor dit artikel vindt u hier: Downloads Adap-CDE.
Alle gebruiksaanwijzingen voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Downloads.

Aansluitvoorbeelden

Alle aansluitvoorbeelden voor dit artikel vindt u hier: Aansluitvoorbeelden Adap-CDE.
Alle aansluitvoorbeelden voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Aansluitvoorbeelden.

Verlanglijst maken / Prijzen

Let op: U kunt alleen artikelen toevoegen aan de verlanglijst, wanneer u zich reeds eerder als klant in de LDT webshop heeft geregistreerd of zich bij interesse in onze producten voor de eerste maal registreerd!


Voeg toe aan de verlanglijst Adap-CDE-B (Art.-Nr.: 088261): Boosteradapter voor de DigitaalBooster DB-2 als bouwpakket (19,90 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst Adap-CDE-G (Art.-Nr.: 088263): Boosteradapter voor de DigitaalBooster DB-2 als gebouwde module in behuizing (32,90 €*).

* Alle prijzen incl. BTW., exclusief verzendkosten.

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
© 2014 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó