DSW-88-N

Datasplitter voor de s88-terugmeldbus uit de Digital-Profi-Serie!

De datasplitter DSW-88N heeft de functie van een Y-kabel waarmee s88-bus vertakt kan worden. Dw kabel onder in de afbeelding voert in de richting van de digitaalcentrale, de beide bovenste s88-buskabels zijn de beide nieuwe s88-terugmeldleidingen, die naar links en rechts verlegd kunnen worden.

Bij de s88-terugmeldbus moeten alle terugmeldmodules achter elkaar worden verlegd. Met de datasplitter DSW-88-N heeft u nu de mogelijkheid, de s88-terugmeldbus te vertakken.

De datasplitter DSW-88-N stelt naast drie 6-polige stiftlijsten voor de s88-standaardverbinding, ook drie RJ-45 stekkerbussen voor een busverbinding conform s88-N ter beschikking.

Staat uw digitaalcentrale bijvoorbeeld in het midden van de modelbaan, dan hoeft u niet meer lange terugmeldleidingen te verleggen, maar kunt u achter de datasplitter DSW-88-N gemakkelijk een terugmeldleiding naar links en rechts verleggen.

Wordt de datasplitter DSW-88-N direct op een digitaalcentrale (hier Intellibox) aangesloten, dan kunnen vanaf daar twee terugmeldleidingen worden gevormd, die naar links en rechts onder de modelbaan vertakt kunnen worden. Wilt u op een andere plaats opnieuw vertakken, dan kunt u eenvoudig een volgende datasplitter DSW-88-N inzetten.

Eigenschappen van de DSW-88-N

De Datasplitter DSW-88-N kan in combinatie met vele digitaalcentrales worden ingezet, die zijn uitgerust met een s88-terugmeldbus:

Digitaalcentrale / Interface DSW-88-N mogelijke bijzonderheden
Control Unit + Interface 6051 ja -
Control Unit + Memory ja -
Central Station 1 ja met ESU Upgrade Reloaded
Central Station 2 beperkt tot aan firmware 1.x
Central Station 3 nee -
S88 LINK L88 (60883) nee -
ECoS 1 (50000) ja -
ECoS 2 (50200) ja -
Intellibox 1 ja -
IB-COM ja -
Intellibox 2 ja -
TWIN-CENTER ja -
EasyControl ja -
Viessmann Commander ja -
HSI-88 ja -
HSI-88-USB ja -
DiCoStation ja -
 • Voor de datasplitter DSW-88-N is geen aanvullende voedingsspanning nodig. Het is geschikt voor een s88-spanning van 5 en 12 volt.
 • De terugmeldinformatie wordt zonder vertraging door de datasplitter geleid.
 • Bij iedere leeshandeling van de terugmeldinformatie, die door de digitaalcentrale wordt gestart, wordt de informatie van alle aangesloten terugmelders gemeld aan de centrale. Allereerst die van de linker leiding, aansluitend schakelt de datasplitter automatisch om naar de rechter terugmeldleiding en geeft de daar beschikbaar gestelde informatie verder.
 • Tezamen met de datasplitter kunnen alle in de handel aangeboden s88-terugmeldmodules worden ingezet.
 • LDT-componenten uit de Digital-Profi-Serie kunnen probleemloos worden ingezet op uw digitale modelbaan. U krijgt op de decoder 24 maanden garantie, (geldt uitsluitend voor gebouwde modules).
 • Met iedere datasplitter DSW-88 wordt een uitgebreide gebruiks- resp. bouwhandleiding meegeleverd. De handleidingen vindt u ook in de volgende paragraaf ter inzage.
 • De datasplitter is verkrijgbaar als bouwpakket (-B) of als geteste kant- en klaar module in een kunststof behuizing (-G).
 • Geschikt montagemateriaal en een lege-behuizing voor een bouwpakket vindt u onder toebehoren.

Downloads

Alle gebruiksaanwijzingen voor dit artikel vindt u hier: Downloads DSW-88-N.
Alle gebruiksaanwijzingen voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht downloads.

Aansluitvoorbeelden

Alle aansluitvoorbeelden voor dit artikel vindt u hier: Aansluitvoorbeelden DSW-88-N.
Alle aansluitvoorbeelden voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Aansluitvoorbeelden.

Verlanglijst maken / Prijzen

Let op: U kunt alleen artikelen toevoegen aan de verlanglijst, wanneer u zich reeds eerder als klant in de LDT webshop heeft geregistreerd of zich bij interesse in onze producten voor de eerste maal registreerd!


Voeg toe aan de verlanglijst DSW-88-N-B (Art.-Nr.: 040111): Datasplitter voor de s88-terugmeldbus als
bouwpakket (32,50 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst DSW-88-N-G (Art.-Nr.: 040113): Datasplitter voor de s88-terugmeldbus als
gebouwde module in behuizing (49,90 €*).

* Alle prijzen incl. BTW., exclusief verzendkosten.

Met zekerheid goed verbonden: s88-buskabel!

 • Wij leveren de datasplitter DSW-88-N zonder s88-buskabel uit. Kies aub. de passende buskabel (lengte en type aansluiting) uit de hierna volgende tabel. Voor s88-standaardverbindingen leveren wij storingsomgevoelige, getwiste s88-buskabel met originele s88-stekkers in de lengte van resp. 0,5m, 1m en 2m. s88-Standaardverbindingen zijn altijd nodig voor het verbinden van de eerste terugmeldmodule aan een digitaalcentrale of Interface.
 • Voor s88-busverbindingen conform bieden wij blauwe afgeschermde patchkabels met RJ-45 stekkers in vier lengtes van resp. 0,5 tot 3m aan.
 • Met de terugmeldmodules RM-88-N, RM-88-N-O en RM-GB-8-N kan de datasplitter DSW-88-N ofwel mbv. s88-standaardverbindingen „Kabel s88“ of mbv. „Kabel Patch“ conform worden verbonden.
Aansluitkabel voor s88-standaardverbindingen met 2 originele s88-stekkers, grijze kabel, getwist, rond. Plus stiftenlijst voor busverlenging.
Kabel s88 0,5m
Kabel s88 1m
Kabel s88 2m
Aansluitkabel voor s88-verbindingen volgens met 2 RJ-45 stekkers, blauwe kabel, afgeschermd.
Kabel Patch 0,5m
Kabel Patch 1m
Kabel Patch 2m
Kabel Patch 3m

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
© 2018 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó