LDT-decoders aansluiten aan de Central Station 2!

De Central Station 2 zendt het Märklin-Motorola formaat of het DCC-formaat uit voor het schakelen van decoders voor wissels, seinen of draaischijven uit. Het data formaat kan onder „Konfiguration Magnetartikel“ met de keuze „MM2“ of „DCC“ individueel worden ingesteld voor elk adres.

Daarmee is het Central Station 2 in staat LDT-Decoders voor het Märklin-Motorola-formaat (zoals QS-DEC-II, S-DEC-4-MM, SA-DEC-4-MM, M-DEC-MM, LS-DEC, TT-DEC en TT-DEC-R) of het DCC-formaat (zoals S-DEC-4-DC, SA-DEC-4-DC, M-DEC-DC, LS-DEC, TT-DEC en TT-DEC-R) aan te sturen.

Tips voor het aansluiten van LDT decoders aan het Central Station 2:

1. Decoders aansluiten aan het Central Station

LDT-decoders worden altijd via de „Anschluss Anlage“ aansluiting (de normale uitgang voor de rails) voorzien van digitale informatie. Deze aansluiting bevindt zich bij het Central Station 2 direct naast de aansluiting van de stroom voorzining. „B“ betekent bij het Central Station 2 „rood“ en „0“ is „bruin“.

2. Het programmeren van decoder adressen

Voor het programmeren van decoder adressen moet de LDT-decoder NIET worden aangesloten aan de programmeer uitgang van het Central Station 2. De decoders blijven daarom aangesloten aan de normale rails aansluiting.

Voor de programmering is het belangrijk dat onder de beide rijregelaars geen locomotieven actief zijn.

Ga als volgt te werk:

1. Druk onder „control“ na elkaar op de afbeelding van de lok bij de beide lokregelaars en selecteer dan „Geen loc“.

2. Staat er onder de beide lokregelaars „Geen loc“, selecteer dan onder „setup“:
„Herstarten“ druk vervolgens op .

3. Na de herstart van het Central Station 2, ga dan naar het „keyboard“ en programmeer de LDT decoder , zoals is beschreven in de handleiding van de LDT decoder.

Onder voorbehoud van technische veranderingen en vergissingen.
© 2016 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó