TT-DEC-R

Draaischijven-Decoder voor de Roco H0 draaischijf 42615

Voor de digitale aansturing van de Roco H0 draaischijf 42615! Geschikt voor de dataformaten Märklin Motorola en DCC.

tt-dec-r_11_01.jpg

Eigenschappen van de TT-DEC-R

De Roco H0 draaischijf 42615 kan met 4 t/m 40 spooraansluitingen worden uitgerust.

Niet verspringende, tegenover elkaar liggende spooraansluitingen kunnen vanaf een minimale hoek van 4,5 graad verplaatst verlopen.

Compatibele opdrachtenset met de Märklin draaischijfelektronica 7686. Derhalve een bijzonder eenvoudige aansturing mbv. elke digitaalcentrale en modelbaan-software, die de Märklin draaischijfelektronica 7686 met een grafische draaischijfvoorstelling ondersteunt.

Het digitaalformat (Märklin-Motorola of DCC) en de plaats van de spooraansluitingen is mbv. van iedere digitaalcenrale, waarmee het schakelen van wissels mogelijk is of mbv. modelbaansoftware, welke de Märklin draaischijfdecoder 7686 ondersteund, eenvoudig te programmeren. Elke spooraansluiting van de draaischijf kan als Spoor 1 (referentiespoor) worden geprogrammeerd.

Stapsgewijze rechts- of links draaien, het direct berijden van een gekozen spooraansluiting en het keren van de draaischijf met 180 graden zijn mbv. de TT-DEC-R mogelijk.

De draaisnelheid van de draaischijf kan mbv. een potentiometer naar keuze worden ingesteld. De motor van de draaischijf wordt met een gestabiliseerde gelijkspanning gevoed, waardoor een gelijkmatige draaibeweging van de draaischijf mogelijk wordt.

Mbv. een geïntegreerd ompoolrelais, wordt het spoor van de draaischijf altijd juist gepolariseerd. Hierdoor is voor het draaischijfspoor geen additionele keerlusmodule nodig.

Zodra de draaischijf de gewenste positie heeft bereikt, kan dit over de terugmelduitgang van de draaischijfdecoder TT-DEC-R worden gemeld aan de modelbaansoftware.

U krijgt op de decoder 24 maanden garantie, (geldt uitsluitend voor gebouwde modules).

Downloads

Alle gebruiksaanwijzingen voor dit artikel vindt u hier: Downloads TT-DEC-R.
Alle gebruiksaanwijzingen voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Downloads.

Aansluitvoorbeelden

Alle aansluitvoorbeelden voor dit artikel vindt u hier: Aansluitvoorbeelden TT-DEC-R.
Alle aansluitvoorbeelden voor LDT-componenten vindt u hier: Overzicht Aansluitvoorbeelden.

Verlanglijst maken / Prijzen

Let op: U kunt alleen artikelen toevoegen aan de verlanglijst, wanneer u zich reeds eerder als klant in de LDT webshop heeft geregistreerd of zich bij interesse in onze producten voor de eerste maal registreerd!

Voeg toe aan de verlanglijst TT-DEC-R-B (Art.-Nr.: 010511): Draaischijven-Decoder als bouwpakket (82,90 €*).
Voeg toe aan de verlanglijst TT-DEC-R-G (Art.-Nr.: 010513): Draaischijven-Decoder als gebouwde module in behuizing (124,90 €*).

* Alle prijzen incl. BTW., exclusief verzendkosten.

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.
© 2020 by LDT

 
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó